Raymon

Mijn naam is Raymon Sumah, kort gezegd Ray. Na mijn studie organisatiekunde ben ik terechtgekomen in de arbeidsbemiddeling. In opdracht voor de overheid begon ik personeel voor diverse staffuncties te werven. Na een korte switch als commercieel manager in de modebranche toch maar weer in de arbeidsbemiddeling gegaan, maar dan in de techniek. De eerste vierenhalf jaar heb ik dat gedaan bij een grote technische detacheerder waarbij ik veelal voor de nieuwbouw personeel heb geworven.

De afgelopen 11 jaar was ik werkzaam bij een andere detacheerder, waarbij ik in de Beheer- en Onderhoudfuncties heb bemiddeld. Kortom ruim vijftien jaar ervaring in het bemiddelen van diverse kandidaten in de techniek.

B-Tech Recruitment

Mede dankzij COVID, heb ik goed nagedacht wat een volgende stap zou kunnen zijn in mijn carrière. De gedachte aan een eigen bedrijf begon steeds meer vorm te krijgen. Jarenlange ervaring in de technische detachering, een groot netwerk: waarom zou ik het niet doen? Toen ik met mijn compagnon Tanya een aantal mooie gesprekken had gevoerd, hebben wij besloten om samen een bedrijf te starten. Om samen onze ervaringen en netwerk te gebruiken om B-Tech Recruitment tot een succes te maken. Dat doen wij met enthousiasme en passie voor het vak. En niet onbelangrijk, aangevuld met een dosis humor. Binnen B-Tech Recruitment ga ik mij voornamelijk bezighouden met de installatietechniek, met disciplines als: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Beveiligingstechniek en Koeltechniek.

Tanya

Mijn naam is Tanya Kales. Na het afronden van mijn opleiding Human Resource Management ben ik in 2012 begonnen aan mijn eerste baan binnen de arbeidsbemiddeling. Dit was bij een uitzendbureau dat zo goed als alle voorkomende vacatures vervulde. Daarna ben ik inhouse gaan werken bij een van Nederlands grootste multinational en bemiddelde ik mensen richting een officefunctie op HBO/WO niveau. Vervolgens kwam ik terecht in mijn eerste salesfunctie en bemiddelde ik kandidaten in de Automotive. De laatste tweeënhalf jaar was ik actief als consultant binnen de techniek.

B-Tech Recruitment

Met de stap naar het ondernemerschap ben ik gestart met nooit meer te werken. Want als je doet wat je leuk vindt, ben je nooit aan het werk. Mijn compagnon Raymon (Ik noem hem Ray) en ik hebben dezelfde visie als het gaat om ons bedrijf. Als persoon vullen wij elkaar aan en dat belooft heel wat moois voor de toekomst van B-Tech Recruitment. Ik zal mij voornamelijk bezig houden met het bedienen van de markten: Automotive en Industrie.

Ik ben trouw aan mijn bestaande relaties en ga ook graag nieuwe relaties aan; ik geniet van de omgang met mensen. Verder ga ik weloverwogen en georganiseerd te werk en krijg ik een voldaan gevoel van het behalen van mijn doelen. Mijn omgeving omschrijft mij als een pittige tante, die eerlijk, loyaal, gezellig en lief is.

THIS IS THE BEGINNING... B PART OF US, B TECH!