welkom bij B-Tech

Het technische recruitment bureau

Onze missie

De missie van B-Tech Recruitment is het vinden en leveren van getalenteerde en gemotiveerde techneuten die bijdragen aan de bedrijfsdoelen van onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Onze visie

B-Tech Recruitment streeft ernaar om voor elke technische professional een baan te vinden waarbij hun kwaliteiten, ambitie en interesses samenkomen bij één van onze relaties binnen de installatietechniek, machinebouw, industrie en automotive.


Luister onze podcast

Waarom heten we B-Tech Recruitment?

Iets nieuws, iets pakkends en vooral waar hechten wij als bedrijf waarde aan? De ‘B’ in B-Tech Recruitment, is het Engelse woord (to) be. Be you. Be strong. Be focused.
En ook: wie ga je worden? Wat wil je zijn? Typische vragen die in onze dienstverlening veel betekenen. En waarmee wij jou gaan helpen. Ons logo is een Bee, een bij. Bijen zijn altijd bezig met werken en 30% van onze dagelijkse voedselbehoefte is afhankelijk van ze! Kortom, bijen zijn belangrijk. Net zoals onze techneuten die een technische bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Kernwaarden

Bij B-Tech Recruitment hechten wij waarde aan een transparante werkwijze en heldere communicatie. Wij gaan slagvaardig te werk, kiezen kwaliteit boven kwantiteit en vinden een gezonde dosis humor minstens zo waardevol. Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zien en voelen dat wij dat stapje extra zetten. Én wij hopen dat zij ons herkennen in onze kernwaarden:

 • T = Talent
 • E = Eerlijkheid
 • C = Continuïteit
 • H = Humor

Talent

Iedereen heeft talent, talent is er in allerlei soorten. Zo wordt gesproken over een voetbaltalent of over een muzikaal talent. Ook in andere woorden wordt talent soms uitgedrukt zoals ‘hij heeft een wiskunde knobbel’ of ´zij heeft een talenknobbel´. Toch wordt bij talent nog vaak gedacht aan opleiding, opleidingsniveau, diploma’s of aan IQ. Weliswaar kan dat iets zeggen over jouw talent maar dat hoeft niet. Talent gaat niet alleen over wat je kunt maar ook over wie je bent. Je zou talent op een andere manier kunnen indelen:

 • hoe je denkt
 • hoe je reageert op zaken in de omgeving
 • waar je je drive vandaan haalt en wat jou aanzet tot actie
 • hoe je anderen in beweging krijgt en hoe je anderen beïnvloedt: enthousiast, bezield, begeesterd, aanmoedigend, vertrouwen gevend
 • hoe je met anderen en met jouw omgeving omgaat: verbindend, ondersteunend, stimulerend, spontaan
 • hoe je organiseert en creëert
 • hoe je kennis opbouwt en problemen oplost
 • hoe je je uitdrukt: verbaal sterk of woord- en taalgevoel hebbend


Wij zijn erg benieuwd waar jouw talenten liggen en gaan daar graag over in gesprek.

"Talent bepaalt wat je kunt bereiken en inzet of je het bereikt."
(Lou Holtz)

Eerlijkheid

Eerlijk is een kwaliteit en kernwaarde, die bij B-Tech Recruitment hoog in het vaandel staat. Het heeft enerzijds met kwaliteiten te maken maar anderzijds met normen en waarden. Wij doen alleen beloftes die wij ook kunnen waarmaken. Anders gezegd wij zullen altijd open en eerlijk zijn in de gesprekken die wij hebben. Wij doen wat wij zeggen, en zeggen wat wij gaan doen. Dit getuigt bovendien van integriteit en daarbij ook van transparantie. Eerlijkheid is voor B-Tech Recruitment een fundament om te bouwen aan een langdurige relatie zowel voor de techneut als voor de opdrachtgever.

“Eerlijk en met genoegen een werk te verrichten dat ons bevalt, dat is eenvoudigweg het geluk.”
(Jules Claretie)

Continuïteit

Bij B-Tech Recruitment streven wij naar continuïteit. Met deze continuïteit beogen wij dat onze klanten en techneuten kunnen voortbestaan. Wij leveren goede werknemers die met hun kwaliteiten ervoor zorgen dat op lange termijn de doelstellingen van onze klanten worden behaald. Voor de techneuten vinden wij een uitdagende baan, waarin hij of zij door veel inzet zijn of haar doel bereikt en succes behaalt, waardoor hij of zij voldoening in het werk vindt, daar blij van wordt en met plezier naar zijn of haar werk gaat!

“To be Continued”

Humor

Humor vinden wij bij B-Tech Recruitment net zo belangrijk als de andere kernwaarden die wij hebben. Wij vinden vooral humor en plezier een van de belangrijkste dingen die het werk dat wij doen plezierig maken. Of dat nou in een technische ruimte is of op kantoor, humor brengt je de dag door. Misschien is het niet de combinatie die je direct zou maken, humor en werk. Maar toch kan humor op het werk veel voordelen hebben. Uit onderzoek is gebleken dat werknemers met humor, die met plezier werken, productiever zijn en minder verzuimen. Ook maken zij minder fouten en communiceren zij op een positieve manier.

B Happy B-Tech

“Lachen kost minder dan elektriciteit en geeft minstens zoveel energie.”

THIS IS THE BEGINNING... B PART OF US, B TECH!