Techneuten

Wij doen er alles aan om voor jou een uitdagende baan te vinden bij een mooi bedrijf waar een goede werksfeer is en waar goede arbeidsvoorwaarden liggen. Om dit te bereiken, ondersteunen wij je waar dat nodig is. Weet jij bijvoorbeeld niet wat de vervolgstap in jouw carrière moet zijn? Wij helpen jou! Heb jij hulp nodig met het maken van jouw cv of bij de voorbereiding op jouw gesprek? Wij helpen jou!

Unieke vacatures

B-Tech Recruitment heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Een groot aantal van onze opdrachtgevers zetten hun vacatures exclusief bij ons uit. Dat betekent dat alleen techneuten van B-Tech Recruitment in aanmerking komen voor deze vacatures.

Begeleiding van start tot eind

Techneuten staan nu niet bekend om hun excellente communicatievaardigheden. Natuurlijk redden veel van jullie zich goed tijdens het solliciteren. Maar mocht dit nu niet jouw beste vaardigheid zijn, dan geven wij jou alle nodige begeleiding.

Cursussen en opleidingen

Bij B-Tech Recruitment krijg je de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen. Heb jij bijvoorbeeld jouw VCA diploma nog niet? Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij dat haalt. Daarnaast zijn er diverse andere technische opleidingen mogelijk via B-Tech Recruitment.