Opdrachtgevers

Wij zoeken via ons uitgebreide netwerk en diverse andere middelen de beste techneuten met de juiste motivatie en werkinstelling. In combinatie met onze jarenlange ervaring, stelt ons dit goed in staat om de juiste match te vinden met uw organisatie. Dit doen wij door een uitgebreid intakegesprek. Uiteraard checken wij diploma’s en certificeringen en indien nodig, bellen wij referenties. Als deze grondige check positief is, stellen wij de kandidaat aan u voor en kunnen er één of meer sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Na een positieve match kan de techneut starten binnen uw organisatie. Hiervoor hebben wij twee mogelijkheden. U kunt kiezen voor de flexibele optie detachering, of voor de optie van een werving en selectie fee, waarbij de techneut direct bij u in dienst treedt.

Flexibel: Deta-vast constructie

Ondanks dat wij een flexibel dienstverband aanbieden, hebben wij een langetermijndoelstelling. Dit houdt in dat wij ernaar streven dat de techneut na de flexibele inleenperiode van één jaar wel bij u in dienst komt. In dit eerste jaar heeft u als voordeel dat u maandelijks kunt opzeggen indien nodig. Dat kan handig zijn in het geval u toch graag vooruit wilt met uw organisatie, maar door de huidige onzekere tijd geen verbintenis van een extra medewerker op de loonlijst kan aangaan. Maar het is ook mogelijk dat de techneut nog een paar stapjes moet zetten voordat hij op het gewenste niveau is. Tijdens de inleenperiode berekenen wij een vooraf vastgesteld tarief en na de afgesproken inleenperiode kunt u de techneut kosteloos in dienst nemen.

De voordelen op een rij
  • Goede techneuten in uw organisatie
  • Geen eigen (kosten) werving en selectie
  • De inleenperiode kunt u zien als een verlengde proefperiode
  • Indien nodig kunt u iedere maand opzeggen
  • Geen risico in geval van ziekte en vakantie vallen onder onze rekening

Direct in dienst: W&S fee

In dit geval spreken wij een fee af die is gebaseerd op een percentage over het jaarloon incl. vakantiegeld. Deze fee betaalt u eenmalig bij indiensttreding van de techneut.

De voordelen op een rij
  • Goede techneuten in uw organisatie
  • Geen eigen (kosten) werving en selectie
  • De techneut is direct onderdeel van uw organisatie