Dienstverlening

B-Tech Recruitment houdt zich bezig met het bemiddelen van techneuten bij onze opdrachtgevers. Zonder goede techneuten en onze opdrachtgevers is er geen B-Tech Recruitment. Daarom doen wij er alles aan om voor beiden een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden.

Techneuten

Wij doen er alles aan om voor jou een uitdagende baan te vinden bij een mooi bedrijf waar een goede werksfeer heerst en waar er mooie en goede arbeidsvoorwaarden liggen. Om dit te kunnen bereiken, ondersteunen wij jou waar dat ook nodig zal zijn. Weet jij bijvoorbeeld niet wat jouw vervolgstap in jouw carrière moet zijn? Wij helpen jou! Heb jij hulp nodig met het maken van jouw cv of bij de voorbereiding op jouw gesprek? Wij helpen jou!

info voor techneuten


Opdrachtgevers

Wij werven via ons uitgebreide netwerk en diverse andere middelen om de beste techneuten met de juiste motivatie en werkinstelling te vinden. In combinatie met onze jarenlange ervaring, stelt ons dit zeer goed in staat om de juiste match te maken voor uw organisatie. Dit doen wij middels een uitgebreid intake gesprek. Uiteraard checken wij diploma’s en certificeringen en indien nodig, bellen wij één of meerdere referenties na. In het geval deze grondige check positief is, stellen wij de kandidaat aan u voor en kunnen er één of meerdere sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Na een positieve match kan de techneut starten binnen uw organisatie. Hiervoor hebben wij twee mogelijkheden. U kunt kiezen voor de flexibele optie detachering, of voor de optie van een werving en selectie fee, waarbij de techneut direct bij u in dienst treedt.

info voor opdrachtgevers